Selvrensende magnet over transportbånd (MS F)

Selvrensende magnet over transportbånd - ny typeDen tjener mest til frasortering af større metalliske magnet urenheder fra let gennemtrængelige blandinger transporteret på transportbåndet. Den bliver oftest placeret over for transportbåndet med vandret drejning om 90° eller over for bærecylinder. De frasorterede magnetiske urenheder er båret ved siden af ved hjælp af båndet, som drejes omkring magneten.

 

 

Som helhed er separatoren produceret sådan, at den er modstandsdygtig i krævende forhold (fx høj støvtåge) Alle lejer er omhyggeligt dækket.

Vi vil gøre vores bedste for at bistå alle vores kunder. Vi producerer på bestilling efter dine ønsker. SKRIV OM ET UDBUD PÅ EN SEPARATOR

Produktet er udviklet og produceret af vores virksomhed. Montage og service udføres af vores fagligt uddannede teknikere.

Konstruktion af magnetiske separatorer over transportbånd

Under konstruktionen af separatoren har vi gjort gældende vores mangeårige erfaringer med produktion af magnetseparatorer. Vi har koncentreret sig mest på en høj frasorteringseffekt (styrke og omfang af det magnetiske felt), separatorens modstandsdygtighed i de mest krævende vilkår og dens pålidelighed.

Denne separator er produceret på top CNC maskiner og der er anvendt komponenter af internationale producenter. Fx SKF lejer, Nord drivkraft og sneglegearkasse universal - er man interesseret kan den påsættes med Nord veksler.

 

 

 

Magnetisk separator med automatisk rengøring over for transportbåndet (MS F EKO) - ØKOnomisk

Magnetisk separator med automatisk rengøring over for transportbåndet (MS F EKO)Økonomisk variant af den oppe nævnte separator. Også hos denne separator er opfangede urenheder båret til side ved hjælp af båndet, som drejer omkring magneten.

Denne separator i ØKO udførelse er udstyret med drivkraft Nord. Der er anvendt almindelige lejer. Kroppen af separatoren er ikke dækket så perfekt som hos type MS F. Begge separatortyper produceres i forskellige størrelser sådan, at de kan installeres over for transportbånd af forskellige bredder.

Vi vil gøre vores bedste for at bistå alle vores kunder. Vi producerer på bestilling efter dine ønsker. SKRIV OM ET UDBUD PÅ EN SEPARATOR

Produktet er udviklet og produceret af vores virksomhed. Montage og service udføres af vores fagligt uddannede teknikere.

Sammenligning af magnetiske separatorer MS F og MS F EKO

 Egenskaber Separator MS F Separator MS F EKO
Separator med automatisk rengøring ano ano
Mulighed for at installere vinkelret eller parallelt med transportbåndet ano ano
Høj separationsevne ano ano
Drivkraft NORD ano ano
Lejer SKF Almindelige lejer
Anvendelse også i meget støvede omgivelser ano Anbefales ikke
Tildækket separtorkrop ano ne
Mulighed for at udstyre med omdrejningssensor ano ne
Mulighed for at udstyre med overvågning af glid af båndet ano ne

Et nyttigt tip til dig – endnu mere effektiv separering af metaller på transportbåndet

Placering af separatorer over et transportbånd

Under metalseparation af et højere lag af materiale på transportbåndet anbefales for den maksimale separationsevne at anvende ud over magnetplader (1) eller separator over transportbåndet også magnetisk valse (2), som fraseparerer metaller fra nedre lag.