Magnetisk tromle (MB)

Magnetisk tromleMagnetisk tromle er beregnet for separation - deling af metalliske magnetdele fra løse blandinger (farvede metaller, plastgranulat). Normalt bliver den indsat under maskinens kavitet eller bagved transportbåndet, fra hvilket falder usorteret materiale på magnetisk tromle, som udfører selve separation - deling. Fordelen er, at den ikke er del af transportbåndet, så dens anvendelse er mere universal.

Vi vil gøre vores bedste for at bistå alle vores kunder. Vi producerer på bestilling efter dine ønsker. SKRIV OM ET UDBUD PÅ EN SEPARATOR

Produktet er udviklet og produceret af vores virksomhed. Montage og service udføres af vores fagligt uddannede teknikere.

Konstruktion af magnetisk tromle

Magnetisk tromle består af den ydre, rustfri drejende kappe med bærere og fra magnetisk kerne besat med ferrit magneter (kan også besattes med meget stærke neodym NdFeB magneter). Disse magneter danner den nødvendige magnetfelt på overfladen af tromlen, takket være det er metalpartikler fanget og båret bagved tromlens akse. Her sker afmagnetisering og metaller falder selv i modsætning til ikke-metallisk separeret materiale, som falder allerede foran aksen af den magnetiske tromle.

Animation af den magnetiske tromler funktion

Princip používání magnetického bubnu

Anvendelsesmuligheder

Magnetiske tromlerMagnetisk tromle er produceret af rustfrit stål og vi er parat til at tilpasse den efter kundens ønsker. Ved anvendelse af den magnetiske tromle øges betydeligt kvalitet af det behandlede materiale. Det er passende at anvende den også der, hvor det er nødvendigt at beskytte følgende anlæg mod skader af metalpartikler.

Magnetisk tromle i kassekonstruktion (MBZ)

Magnetisk tromle i KassekonstruktionPå grund af betydelig nemmere installering leverer vi magnetisk tromle inklusiv kassekonstruktion. Separationsprincippet er det samme som ved magnetisk tromle. I denne udførelse er magnetisk tromle installeret i kassekonstruktionen og der bortfalder problemer med at faste magnetisk tromle.

Hovedfordele

Magnetisk tromle i KassekonstruktionMateriale til separation kommer i kassekonstruktionen igennem det øvre hul. Kassekonstruktionen er endt med to huller, gennem hvilke kommer separerede metaller og separeret materiale ud.

Magnetisk tromle i kassekonstruktionDiameter, længde af tromlen og størrelse på kassekonstruktionen tilrettelægges efter kunden. Magnetisk tromle i kassekonstruktionen er leveret inklusiv motoren og gearkassen og kan besættes enten med ferrit magneter eller med betydeligt stærkere neodym NdFeB magneter.

Vi vil gøre vores bedste for at bistå alle vores kunder. Vi producerer på bestilling efter dine ønsker. SKRIV OM ET UDBUD PÅ EN SEPARATOR

Produktet er udviklet og produceret af vores virksomhed. Montage og service udføres af vores fagligt uddannede teknikere.

 

Toetagers magnetiske tromle i kassekonstruktion (MBZD)

Toetagers magnetiske tromle i kassekonstruktionDenne toetagers magnettromle gør sig gældende i bedrifter, hvor man skal opnå endnu højere separeringskvalitet, takket være tilsat anden magnettromle. En anden anvendelse er at minimere forurening af opfangede metaller med separeret materiale – der hvor der er brug at opnå mest mulig renlighed af fraseparerede metaller.

Konstruktion af toetagers tromle

Magnetiske tromler af denne separator kan besættes både af ferrit eller meget stærke neodym NdFeB magneter. Det er også muligt at kombinere begge dele, hvor den ene magnettromle er besat med ferrit magneter og den anden med neodym magneter. For at vælge den passende magnet type og den korrekte række af tromler under kombinering af begge typer magneter anbefales vores vejledning. Kontakt os venligst med din efterspørgsel. Vi gerne vejleder.

Vi vil gøre vores bedste for at bistå alle vores kunder. Vi producerer på bestilling efter dine ønsker. SKRIV OM ET UDBUD PÅ EN SEPARATOR

Produktet er udviklet og produceret af vores virksomhed. Montage og service udføres af vores fagligt uddannede teknikere.

Fordele ved magnetisk tromle

  1. kombinering af tromler med forskellige magneter
  2. høj separerings kvalitet
  3. regulering af omdrejninger af hver tromle selvstændigt
  4. tilpasning til dine krav

Anvendelse af magnetisk tromle

  • perfekt separering
  • minimering af forurenelse af opfangede metaller med separeret materiale

Tilpasset til dine krav

Anvendelse af toetagers magnetiske tromleVed hver tromle kan der separat vælges hastighed af omdrejninger. Efter ønske kan vi udstyre tromlen med lyd- og lyssignal.

Som producenter af dette anlæg kan vi producere det præcis ifølge dine krav – vi tilpasser separatorens dimensioner til din teknologi, vi anbefaler passende diameter og længde af tromler og vi også hjælper med valg af de mest passende magneter.

Andre magnetiske separatorer til tørre materialer

Bærende magnetiske tromler

Bærende toetagers magnetisk tromle (MBVD) Magnettromle består af statisk magnetkerne og drejende kappe med bærere, på hvilke opfanges metalurenheder. Den nedre tromle opfanger metalurenheder fra transportbåndet, ikke-magnetisk materiale fortsætter videre på transportbåndet. Den øvre tromle overtager metalurenheder fra den nedre tromle og hælder dem til en selvstændig tragt. Hver tromle har sin egen motor og gearkasse. Under […]