Magnetisk separator til umagnetiske metallerDenne separator er repræsentant for den nye generation af magnetiske separatorer og muliggør også separation af ikke-magnetiske metaller fra magnetiske metaller og andre ikke-metalliske partikler. Separator er dannet af transportbåndet, på hvis ende er placeret magnetisk induktionscylinder. Cylindren er besat med meget stærke neodym NdFeB magneter. Separationsmetode arbejder på en forskellig ledningsevne af de enkelte metaller.

 

 

Konstruktion af magnetiske separatorer til umagnetiske metaller

Magnetiske separatorer til umagnetiske metallerVed drejningen af magnetisk cyldrinder opstår hvirvelstrømmer, og ikke-magnetiske metaller er "kastet bort" fra den magnetiske cylinder. Ikke-metallisk materiale falder naturligt fra transportbåndet. Magnetiske metaller er båret bagved akse af den magnetiske cylinder, hvor de slippes.

Vi vil gøre vores bedste for at bistå alle vores kunder. Vi producerer på bestilling efter dine ønsker. SKRIV OM ET UDBUD PÅ EN SEPARATOR

Produktet er udviklet og produceret af vores virksomhed. Montage og service udføres af vores fagligt uddannede teknikere.

Derfor er det transporterede materiale delt i to dele, dvs. til:

  • ikke-magnetiske metaller (aluminium, kobber)
  • ikke-metallisk materiale (plast, papir, træ, glas, affald)

Anvendelsesmuligheder

Hovedanvendelse er

  • i genbrugsindustrien,
  • affald fra elektroniske anlæg, kabler.

Prøv vores hvirvelsstrømsseparator! Vi tester direkte dit materiale for fri og resultater vil blive dokumenteret. Kun hos Magsy har du sikkerhed for, at separatoren vil arbejde lige præcis sådan, som du behøver!