Magnetisk cylinder

Magnetisk cylinder tjener til separation af metalpartikler fra løse blandinger (træ, sten, kul, farvede metaller, affaldsblandinger). Selvrensende magnetisk cylinder er indsat som vendecylinder af transportbåndet, på hvilket er transporteret materiale til separationen. Metalpartikler bliver afholdt af den magnetiske cylinder og båret bagved cylindrens akse, hvor de deles og metaller løsnes selv (se animation).

Magnetisk cylinderVed brug af den magnetiske cylinder betydeligt øges kvalitet af det behandlede materiale. Det er passende at bruge den der, hvor det er nødvendigt at beskytte følgende anlæg mod skader af metalpartikler. Er transporteret materiale i tykkere lag, anbefaler vi brug i kombination med magnet over transportbånd, som muliggør at separere metaller effektivt fra materialets øvre lag.

Vi vil gøre vores bedste for at bistå alle vores kunder. Vi producerer på bestilling efter dine ønsker. SKRIV OM ET UDBUD PÅ EN SEPARATOR

Produktet er udviklet og produceret af vores virksomhed. Montage og service udføres af vores fagligt uddannede teknikere.

Animation af den magnetiske cylindre funktion

Animation af den magnetiske cylindre funktion

Magnetisk cylinder er besat med ferrit magneter. Det er muligt at besatte den med meget stærke neodym NdFeB magneter. Magnetisk cylinder kan produceres i forskellig størrelse efter kundens ønske. Den gør sig gældende ved genbrug af materialer (til at vinde magnetisk materiale fra affaldsblandinger), i savværk, stenbrud, miner,...

Et nyttigt tip til dig – endnu mere effektiv separering af metaller på transportbåndet

Placering af magnetiske cylindre over et transportbånd

Under metalseparation af et højere lag af materiale på transportbåndet anbefales for den maksimale separationsevne at anvende ud over magnetplader (1) eller separator over transportbåndet også magnetisk valse (2), som fraseparerer metaller fra nedre lag.