Bærende toetagers magnetisk tromle (MBVD)

Bærende magnetiske tromlerMagnettromle består af statisk magnetkerne og drejende kappe med bærere, på hvilke opfanges metalurenheder.

Den nedre tromle opfanger metalurenheder fra transportbåndet, ikke-magnetisk materiale fortsætter videre på transportbåndet.

Den øvre tromle overtager metalurenheder fra den nedre tromle og hælder dem til en selvstændig tragt. Hver tromle har sin egen motor og gearkasse.

Under overtagelse af materiale mellem transportbåndet og magnettromlen og videre mellem begge tromler luftes materiale, hvad hjælper at separere metaller fra det klæbende materiale.

Fordele ved separatoren

  • højt effektivt totrins separation
  • egnes også for klæbende materialer
  • dobbelt luftning – forøgelse af separationseffekt af klæbende materialer

Hvilke materialer kan den sortere

  • Løse materialer transporteret på transportbåndet med værre hældeegenskaber.
  • Klæbende og besværligt separerende materialer

Vi vil gøre vores bedste for at bistå alle vores kunder. Vi producerer på bestilling efter dine ønsker. SKRIV OM ET UDBUD PÅ EN SEPARATOR

Produktet er udviklet og produceret af vores virksomhed. Montage og service udføres af vores fagligt uddannede teknikere.

Princippet af toetagers separation

Andre magnetiske separatorer til tørre materialer

Magnetiske tromler

Magnetisk tromle (MB) Magnetisk tromle er beregnet for separation - deling af metalliske magnetdele fra løse blandinger (farvede metaller, plastgranulat). Normalt bliver den indsat under maskinens kavitet eller bagved transportbåndet, fra hvilket falder usorteret materiale på magnetisk tromle, som udfører selve separation - deling. Fordelen er, at den ikke er del af transportbåndet, så dens […]