Magnetisk vandblødgører (diameter 20, 25, 32 mm)Hårdt vand indeholder større mængde calcium- og magnesiumsalte, som ved krystallisering danner  den såkaldte kalk på vandledninger, armaturer eller vandhaner. Dette fænomen stiger betydeligt ved opvarmning af vandet, derfor kalk afsættes mest på varmelegemer af varmtvandsbeholdere, vaskemaskiner, opvaskemaskiner og elkedler. Kalk sænker ikke kun levetid af disse apparater, men øger også strømforbruget. At fjerne kalk er meget vanskelig og dyr, hvis det overhoved er muligt.

Hvordan fungerer magnetisk vandblødgører?

Magnetisk vandblødgører ændrer fysiske egenskaber af salte, som går igennem magnetisk felt. Meget forenklet sagt ”blødgører” den vandet og dermed begrænser aflejring af kalk. På den måde ”behandlet” vand kan endda opløse aflejringer, som er allerede dannet.

Hvordan påsættes magnetisk blødgører på vandledning

Vores produkt behøver hverken elektricitet eller reserve påfyldninger. Sammenlignet med andre produkter på markedet har den stærke neodymmagneter, hvis magnetfelt er betydeligt stærkere end vanlige ferritmagneter. Plastik beklædning er udstyret med ergonomiske elementer for en nem installation, uden at man afbryder ledningen, uden brug af værktøj!

Indflydelse af magnetisk vandblødgører på kvalitet af vand

Grad af reduktion af vandets hårdhed og dannelse af aflejringer er afhængig af type og tilstand af vandledning, vandets temperatur, hårdhed af vandet og andre ydre faktorer, og dens værdi kan ikke garanteres.

On-line salg af magnetiske hjælpemidler

Du vælger sikkert i vores e-shop

KØB VANDBLØDGØRER I E-SHOP

PAS PÅ:  Anlægget er hverken bestemt eller godkendt til behandling af drikkevand, det anbefales at installere den på gren til produktion af varmt vand (til kedlen, varmtvandsbeholderen, vaskemaskinen).