LøftemagneterLøftemagnet tjener til manipulation med flad og cirkelmateriale f. eks. på værksteder, på lager af hyttemateriale, under manipulering med saks, presser, skæremaskiner og metalbearbejdende maskiner, under udskiftning af former ved sprøjtestøbning.

Selv om løftemagnetens dimensioner er små, opnår den store ydelser pga. anvendelse af meget stærke neodym magneter NdFeB.

Fordele med løftemagnet

  • Løftemagnet under arbejdemagnet kan nemt ”tændes og slukkes” vha. håndtag på dens side
  • Magnetisk styrke er ikke tidsbegrænset
  • magnetens bæreevne er 100 - 2000 kg
  • den er uafhængig af elektrisk energi
  • minimum krav på vedligeholdelse

Vi sælger kun certificerede magneter

CertifikátVores løftemagneter er testet af Maskin testinstitution i Brno. Hver magnet bliver individuelt testet inden salg og vi leverer den inklusiv certificering med anvist bæreevne. Hver løftemagnet opfylder krav af Europa-Parlamentets og Rådets retningslinjer 2006/42/ES.

Vi sikrer operative leveringsfrister

Leveringsfrist af alle typer løftemagneter er op til to arbejdsdage siden modtagelsen af bindende ordre, efter bestilling kan vi levere også bæreevne 5.000 kg.

On-line salg af magneter

I vores e-shop kan du vælge fra forskellige magneter

KØB LØFTEMAGNETER I E-SHOP

Filer til downloading

Testning af løftemagneter

TestanlægVi udfører inspektion af alle typer og mærker af permanente løftemagneter. Inspektion af løftemagnet består ikke kun af kontrol af fasthed af alle dele og deres slid, specielt lægger vi stor vægt på kontrol af nedre berøringsflade. Den vigtigste del af inspektionen består i måling af magnetens holdekraft på testanlægget, dvs. kraft, under hvilken magneten rives fra båret byrde.

For at sikre arbejdssikkerhed kræves det, at løftemagnetens bæreevne er tredobbelt, dvs. magnet med bæreevne 300 kg skulle opfylde test til 900 kg. Selvfølgeligt vil vi udsætte protokol om testen efter udførelse af testen.

Vi anbefaler at udføre inspektion én gang om året ved alle typer og mærker af permanente løftemagneter.

Regelmæssige inspektioner og tester ved løfteanlæg (mellem hvilke hører også permanent løftemagnet) er vigtig også pga. forebyggelse af arbejdsskader. Vi er i stand til at udføre eventuelle reparationer af løftemagneter.

Vil du få testet magneter?

Henvend dig til os. Vi kommer alle vores kunder maksimalt i møde.

AFTAL TESTNING