PRODUKTER

MENU

Separator i en sukkerforarbejdningsvirksomhed

I fødevareindustrien spiller brugen af separatorer en vigtig rolle for at sikre fødevarernes sikkerhed og kvalitet. Disse enheder er designet til at fjerne fremmedlegemer som metaller, plast og glas fra fødevareråvarer og -produkter. Det minimerer risikoen for kontaminering og sikrer, at fødevarerne er sikre at spise. Med separatorer kan der opnås højere hygiejnestandarder i produktionsprocesserne, hvilket er afgørende for at forhindre spredning af sygdomme og opretholde renheden af fødevareprodukter.

Brugen af moderne separationsteknologier i fødevareindustrien beskytter ikke kun forbrugerne, men forbedrer også produktkvaliteten og minimerer produktionstab. Det gør det muligt for fødevarevirksomheder at opfylde strenge lovgivningsmæssige og normative krav.

Magnetisk separator i sukkerproduktion

Vi kan se på andre områder end bare bilindustrien eller teknik. Et godt eksempel er den magnetiske pladeseparator, også kendt som en magnetisk lanterne, der er installeret i et sukkerfirma. I dette tilfælde har denne særlige separator bevist sit værd ved at adskille krystallinsk sukker fra uønskede urenheder, når man tænker på, at sukkerfraktionen når en størrelse på 0,6 mm.

Denne type magnetisk separator er anbragt i et rør med en diameter på 200 mm og er i stand til at behandle 25-30 tons krystallinsk sukker i løbet af en time. At separere så fint materiale krævede brug af en særlig version af separatoren udstyret med de stærkeste neodymmagneter. Takket være dette design opnår separatoren en ekstremt høj magnetisk induktion på 7500 G, som kan opfylde kravene til separering af ferromagnetiske urenheder så små som 0,5 mm.

For at opnå absolut renhed placeres en kabinetseparator udstyret med magneter med en ekstrem magnetisk induktion på 18.700 G stadig i slutningen af rengøringsprocessen, hvilket gør det muligt effektivt at adskille ferromagnetiske urenheder op til 1 mikron i størrelse.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram