PRODUKTER

MENU

Vi sparede en ingeniørvirksomhed for 500.000 CZK

Magnetiske separatorer er enheder, der bruger et magnetfelt til at fjerne magnetiske urenheder fra forskellige materialer. Disse separatorer spiller en vigtig rolle i fjernelsen af uønskede partikler, ikke kun fra stoffer som kølevæske, men også fra en række specifikke materialer, herunder chokolade og mel.

I hjertet af hver separator pulserer normalt en neodymmagnet, som er en af de stærkeste magneter, der findes på markedet. Men vi kan også finde separatorer med ferrit- eller SmCo-magneter i midten. Disse innovative værktøjer finder anvendelse inden for en række industrielle områder. De bruges især i fødevareindustrien, papirindustrien, genbrug, mineraludvinding, bilindustrien, den farmaceutiske og kemiske industri og mange andre sektorer, hvor de spiller en uundværlig rolle.

Vi sparede en ingeniørvirksomhed for 500.000 CZK om året

Forestil dig en virksomhed, der fremstiller motorer og gearkasser, hvor præcisionsfremstilling er afgørende. Tidligere har virksomheden brugt mange penge på nye værktøjer og skærekanter til værktøjsmaskiner på grund af slid forårsaget af metalmikropartikler i emulsionen. Disse mikropartikler kan nedbryde værktøjsknive og føre til hurtig slitage.

Med installationen af magnetiske separatorer har situationen ændret sig fundamentalt. Magnetiske separatorer fjerner effektivt metalliske forureninger fra emulsioner, der arbejder, og forlænger værktøjsmaskinernes levetid. Som et resultat blev de årlige omkostninger reduceret, og i sidste ende sparede man mere end 500.000 CZK om året.

Hvad er opdelingen af magnetiske separatorer?

Opdelingen af magnetiske separatorer er baseret på arten af det materiale, der passerer gennem separatoren, og som efterfølgende renses. De kan opdeles i separatorer til bulkmaterialer eller blandinger og separatorer til væsker og halvvæsker. Bulkmaterialer kan f.eks. være mel, sukker eller korn. På den anden side omfatter kategorien væsker og halvvæsker f.eks. chokolade, ketchup eller køleemulsioner.

Et andet aspekt ved kategorisering af separatorer er den måde, separatorerne betjenes og rengøres på. Det er altid nødvendigt at rense magneterne for indfangede metalpartikler, og det er meget vigtigt at gøre det regelmæssigt. Disse operationer kan udføres enten automatisk eller manuelt, afhængigt af den pågældende type separator.

Brugen af magnetiske separatorer har flere fordele. For det første sikrer de produkternes renhed, hvilket er nøglen til at opfylde lovmæssige standarder, samtidig med at forbrugeren beskyttes. I den tekniske sektor bruges disse enheder også til at rense væsker under produktionsprocessen. De gør det muligt for virksomhederne at reducere serviceomkostningerne, fordi rene væsker er mere skånsomme for produktionsteknologien.

Inden for teknik og industriel produktion spildes der hvert år tusindvis af kroner på reservedele, service og nyt værktøj på grund af en lille ting - metalpartikler og snavs i arbejdsemulsioner. Heldigvis findes der en løsning, som kan øge rentabiliteten dramatisk: en magnetisk separator.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram